Hieronder een overzicht van webshops waar IDee-ontwerp (als bedrijf of met producten) te vinden is. Geweldig leuk om eens een kijkje te nemen en inspiratie op te doen!

 

hippe shops
IDee-ontwerp is te vinden op de site van Hippe Shops. Er is vanalles te vinden op het gebied van kids, lifestyle, living en fashion..
fijne wegadresjes
Zoek je iets moois voor jezelf of voor je kind(eren), dan moet je zeker even langs de Fijne Webadresjes! Gegarandeerd dat je daar iets moois en unieks vindt. 
Een aantal posters van IDee-ontwerp is verkrijgbaar via de webshop van Studio MPeet. Deze passen namelijk heel goed bij de geweldig mooie meubels die Marlies (zelf!!) ontwerpt en maakt. Bedoeld voor de kinderkamer, maar geschikt voor in het hele huis. Ze werkt voornamelijk met hout en dat geeft de meubels een eigentijdse en moderne uitstraling. Naast deze prachtige meubels kan je terecht voor accessoires die de inrichting compleet maken. Alle producten zijn zorgvuldig gekozen en van zeer hoogwaardige kwaliteit. Zeker de moeite om eens te gaan kijken!
Grolse meisjes
Grolse meisjes is een concept store in het centrum van Groenlo die gerund wordt door 2 bevlogen onderneemsters. 

Marjolijn en Leonie zoeken constant naar de meest prachtige spullen, voornamelijk retro en vintage. Daarnaast bieden ze kleinere ondernemers (waaronder IDee-ontwerp) en plek om producten te verkopen. Naast de winkel organiseren ze de meest creatieve workshops. Mocht je in de buurt van Groenlo zijn, dan is dit zeker een plek die je niet mag missen!!