Even wegsmelten bij Tijs

Deze week is Tijs geboren.. Ik mocht zijn geboortekaartje ontwerpen.

1 dag na zijn geboorte mocht ik direct kennis met hem gaan maken. Er moest een mooie foto voor op de voorkant en 1 voor aan de binnenkant van het geboortekaartje gemaakt worden. Dan prijs ik me altijd zo gelukkig. Elke keer verbaas ik me weer hoe klein (en voor mijn gevoel ook breekbaar) pasgeboren baby’s zijn.
Ik probeer me dan wel eens in te denken hoe het voor ze moet zijn. Eerst lekker warm en veilig in mama’s buik en dan ineens in de grote, koude buitenwereld. Nog niks beseffende van alles dat er om hen heen gebeurt. Ook altijd mooi om te zien hoe papa en mama al zo snel vertrouwd zijn met het nieuwe kindje in het gezin. Ook grote zus Sofie was mega trots op haar broertje.

Tijs sliep heerlijk tijdens het maken van de foto’s. Als ik dan door mijn lens naar zo’n mooi, klein wondertje kijk smelt ik altijd even weg. Heerlijk om zo’n mooi manneke te fotograferen en geweldig om te zien hoe blij en trots papa en mama zijn op hun stoere vent..

Welkom op deze wereld Tijs. Maak er een mooie tijd van!!

Kaartje_Tijs_DEF Kaartje_Tijs_DEF2