Geboortekaartje voor lieve kleine Luna

Als ouders niet direct in de buurt wonen, ben ik altijd zeer benieuwd hoe ze mij gevonden hebben. Nu hoor ik al een paar keer ‘via Pinterest’. Pinterest is een heerlijke plek om inspiratie op te doen voor werkelijk alles waar je naar op zoek bent. Zo ook naar geboortekaartjes :). Ik haal hier zelf ook heel veel inspiratie vanaf.

Via mailcontact hebben we een opzet voor de kaart gemaakt en samen bepaald wat het uitgangspunt zou worden. Omdat er veel via foto’s gecommuniceerd wordt op het geboortekaartje, moeten de ouders vertrouwen op andere kaartjes die ik gemaakt heb en de schetsen die ik aan lever. Sowieso is de samenwerking volledig op wederzijds vertrouwen gebaseerd, aangezien we niet altijd vooraf persoonlijk kennis kunnen maken.
Toen kleine Luna geboren was ben ik bepakt en bezakt op pad gegaan om foto’s te maken. Het blijkt dat papa en mama een voorliefde voor Afrika hebben en kijk maar eens hoe gaaf we dit hebben kunnen verwerken in het kaartje. Luna ligt op een heus impala kleedje uit Afrika. Dit soort foto scenario’s worden ter plekke bedacht. Persoonlijke details geven zoveel sfeer aan een kaartje mee en die maken een geboortekaartje nóg persoonlijker.

Als ik dan naar huis rijd om het kaartje af te maken kan ik alleen maar denken: ‘hier doe ik het voor…’ Alles om het perfecte kaartje te maken.
Nu een paar dagen later is het kaartje overal bezorgd en heb ik een hele enthousiaste reactie in mijn mail mogen ontvangen.

 

Wil je zien hoe het kaartje uiteindelijk geworden is? Klik dan hier.

 

 

Luna_02_LR Luna_07_LR Luna_02_LR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(en als ik er dan toch ben, kan ik het vaak niet laten om wat extra foto’s te maken.. <3)