Geluk, positiviteit en creativiteit

Iemand vroeg laatst waarom ik IDee-ontwerp opgezet heb. Ik werk tenslotte ook nog 3 dagen per week en heb de liefste zoon van de wereld die een bovengemiddelde verzorging nodig heeft. Tja, dan ga je wel even nadenken..Dan kom ik al heel snel op mijn kernwaarden ‘geluk, positiviteit en creativiteit’ uit.
Ik ben mijn hele leven al creatief bezig. Toen ik jong was met pen en papier en inmiddels heb ik dit gecombineerd met computer design. Ik krijg er enorm veel energie van. Waarom zou ik daar niet veel meer mensen van laten genieten? Het uitgangspunt bij IDee-ontwerp is dat ik alle posters en kaarten zelf maak. Ik werk eigen ideeën uit, maar er staan ook producten in de webshop die lieve mensen om mij heen bedacht hebben die ik dan weer uit werk (in overleg natuurlijk). Hoe gaaf is het dan dat de postbode een pakket drukwerk komt brengen met allemaal zelfgemaakte kaarten en posters!

A4_poster_little thing called love_vierkant

Omdat ik mijn creativiteit nu heerlijk kwijt kan, voel ik me ook een stuk gelukkiger. Het een voedt het ander denk ik. Ik krijg energie van de creatie en wordt gelukkig van het resultaat. Daardoor kijk ik stiekem elke dag even naar de website en geniet ik van de mooie opdrachten die ik heb mogen uitvoeren.
Met name de geboortekaartjes. Die ontwerp ik 1 op 1 met de ouders. Zo mooi en waardevol om steeds weer iets nieuws te bedenken om een klein, uniek wondertje mee aan de wereld voor te stellen. Ik prijs me enorm gelukkig om hier onderdeel van te mogen zijn.

Afbeelding_nieuwste geb kaartje
Ik hoop dat de website de positiviteit uitstraalt die ik van binnen voel. Ik wil graag mooie producten maken die voor iedereen toegankelijk zijn.
De mooie dingen zien van het leven, genieten van elke dag. De afgelopen tijd heeft positiviteit een belangrijke rol in mijn leven gespeeld en dat wil ik nooit meer kwijt raken. Sterker nog: ik wil jou ‘besmetten’ met positiviteit! Een glimlach, een geluksmomentje, een goed gevoel. Dat geef ik alle producten mee die ik maak en verkoop!

 

Ansicht_je bent geweldig

Gemaakt vanuit mijn hart, voor jou! Laten we samen genieten van alle mooie momenten!