Pak je moment: Geluk

De feestdagen zijn weer voorbij. Waarschijnlijk heb je alle Kerstspullen inmiddels weer opgeruimd en dan is het ineens best kaal in huis (dat vind ik tenminste altijd). Geen extra verlichting meer, geen gezellige boom met mooie kerstballen.. Wat mij nu vooral nog bezig houdt, is hoe ik die leuke witte tekeningen van mijn ramen af kan krijgen (vochtig doekje voldeed helaas niet, dus nu moet ik het sterkere schoonmaakspul maar eens tevoorschijn halen, haha).

Januari is altijd een lekkere opstart maand. Nieuw jaar, nieuwe plannen. Voor mij staat dit jaar Geluk centraal. Om daar invulling aan te geven heb ik 10 decoratiekaarten ontworpen met elk een quote. Allemaal staan ze in het teken van geluk. Ik zet ze thuis op verschillende plekken neer, zodat ik er ook altijd aan herinnerd word.

Kaart_09_today i choose happiness Kaart_06_everything in life is about balance

 

Dit wil ik ook graag met jou delen. Zoek jij nog wat extra geluk, of ken je iemand die het kan gebruiken? Kijk dan eens naar deze kaarten. Wie weet inspireren ze je.