Pak je moment, thema: Kerst

Deze Kerst-periode introduceren we een nieuw concept: Pak je moment.

10 kaarten die gemaakt zijn ter decoratie van je huis, niet om te versturen als ansichtkaart.
Decoratiekaarten van 13 x 18 cm. Eenvoudig in te lijsten, of om ergens neer te zetten.

Sfeerfoto kaartjesSfeerfoto kaartjes_01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pak je moment is bedoelt om een moment voor jezelf te nemen. Alles gaat zo snel tegenwoordig. Er moet al zoveel. Zie het als cadeau voor jezelf (of geef het iemand die jij een moment gunt). Neem eens de tijd om deze kaarten heel bewust een plek te geven in huis. Sta stil bij het moois dat deze periode brengt. Heerlijk!
Maar ook is het een pakje met momenten. Steeds 10 kaarten die stuk voor stuk met zorg ontworpen zijn en samen een pakje mooie momenten vormen. In dit Kerst thema zijn het 10 kaarten die je huis opvrolijken. Waarmee je eens op een andere manier het Kerstgevoel naar binnen haalt. Een subtiele manier om je huis in deze gezellige tijd van het jaar nóg meer aan te kleden.

Er zitten kaarten bij voor het winterseizoen, kaarten specifiek voor Kerst en ook een aantal voor Oud & Nieuw. Voor ieder wat wils. Allemaal tegelijk te gebruiken, of naar wens te wisselen. Het is jouw moment!

Met dit eerste thema trappen we het concept officieel af. In de komende maanden zullen meer thema’s toegevoegd worden. Het ideale cadeau voor jezelf of voor een dierbare in je omgeving.
Veel plezier ermee!