IDee-geboortekaartjes posters kinderkamer

Posters met quotes voor de kinderkamer

Als je aan het handletteren slaat, dan zijn er een aantal dingen die gaan opvallen.
– De ontelbare mogelijkheden met lettertypes en de prachtige vormen en uitwerkingen daarvan.
– De mooie quotes die zich hier zo lekker voor laten gebruiken.

Dat bracht mij op het idee om posters te gaan ontwikkelen. Tegenwoordig zie je ze veel voorbij komen, de posters met de mooiste quotes. Hier wordt menig huis mee aangekleed. Nu is zijn er 10 geweldige posters om ook de kinderkamer mee aan te kleden. Elk voorzien van een quote en een prachtig ontwerp. Stuk voor stuk met zorg gekozen, zodat ze op elke kamer volledig tot hun recht komen.

Ik heb er nu een aantal in de webshop staan en met trots kan ik melden dat ze te bestellen zijn. Er zijn er een aantal op de computer gemaakt en voor een aantal ben ik zelf in de pen geklommen om ze vervolgens te digitaliseren. Beiden super leuk om te doen. Ik ben heel benieuwd of de posters straks ook jullie kinderkamer compleet maakt!

A4_poster_wltrstn_vierkant A4_poster_tot de maan en terug_vierkant A4_poster_sweet dreams_vierkant A4_poster_superhelden_vierkant A4_poster_oh deer_vierkant A4_poster_love you to the moon_vierkant A4_poster_little one_vierkant A4_poster_het mooiste dat je kunt worden_vierkant A4_poster_dream big_vierkant A4_poster_bee kind_vierkant A4_poster_alfabet_vierkant