Dit zijn ze dan! De geboortekaartjes die ik heb mogen maken ūüôā

* Ze zijn stuk voor stuk in overleg met de ouders ontworpen
* Alle wensen worden vooraf besproken en op basis daarvan ga ik aan de slag om een aantal ontwerpen te maken
* Weten jullie het geslacht, dan ga ik gericht aan de slag. Zo niet dan maak ik voorstellen voor een jongens én een meisjes kaart
* Hieruit kiezen we samen de mooiste elementen en werken zo steeds verder door naar het perfecte kaartje
* Ik stop pas met vormgeven als het ultieme kaartje is ontstaan
* Jullie ontvangen een proefkaartje ter beoordeling
* Mochten jullie fotografie willen combineren op de kaart, dan kom ik na de geboorte snel naar jullie toe
* Als de kaart helemaal klaar is, hebben jullie gemiddeld na 2 dagen de kaarten in huis (uitgezonderd als het weekend er tussen valt)
* Enveloppen lever ik vooraf aan, zodat die alvast voorbereid kunnen worden.

Klik op een kaartje voor het complete verhaal en het uiteindelijke resultaat van het kaartje..

 

 

Abel

Abel is het kleine broertje van Jona. Voor Jona mocht ik ook al een mooi geboortekaartje ontwerpen en toen hij geboren werd ben ik naar het ziekenhuis gegaan om foto’s te maken. Abel daarentegen was al heerlijk thuis toen ik foto’s van hem kwam maken. De beide mannen hebben een heel eigen kaartje gekregen. De […]

Bo

Het eerste geboortekaartje van 2016. En wat voor 1.. een stoere fotokaart voor Bo!

Dray

Het geboortekaartje dat ik voor Dray mocht maken is een hele speciale. Papa en mama wonen namelijk in Nieuw Zeeland. Voor de bevalling zijn ze een tijdje in Nederland en dat gaf precies genoeg tijd om een geboortekaartje op maat te ontwerpen. Al pratende kwamen een aantal elementen naar voren die ze graag op de […]

Evi

Toen de papa en mama van Evi mij benaderde voor het geboortekaartje, refereerden ze aan het kaartje dat ik ooit voor Stef (mijn zoon) had gemaakt.

Femm

Femm is het eerste kaartje dat ik in de letterpress stijl heb gemaakt. Eerst een schets maken en die vervolgens omzetten naar een digitaal bestand..

Gina

De ouders van Gina hadden een super idee voor het geboortekaartje en vroegen me of ik ze daarbij kon helpen. Maar natuurlijk!!

Iefke

Deze 2 stoere grote broers mochten hun kleine zusje Iefke verwelkomen..

James

De papa en mama van James hadden een ontzettend leuk geboortekaartje gevonden en vroegen mij iets dergelijks voor ze uit te werken. Een kaartje met geweldige tekening.

Jens

Naast dat ik het geboortekaartje van Jens ontworpen heb, heb ik ook zwangerschapsfoto’s gemaakt. Erg leuk om zo intensief met elkaar samen te werken!

Jip

Jip is het kleine broertje van Suus. Ook dit kaartje mocht ik maken voor mijn lieve vriendin en haar man. Suus had al een stoere meisjes kaart, dus daar moest minimaal net zo’n stoere jongenskaart naast..¬†

Job

Het geboortekaartje voor Job mocht, eenvoudig zijn. Niet teveel poespas op de voorkant en aan de binnenkant een mooie foto.

Jolé

Jolé is het kleine zusje van Mila. Het kaartje van Mila is ooit het eerste kaartje geweest dat ik op aanvraag gemaakt heb. Hoe speciaal is het dan als bijna 3 jaar later de ouders me weer benaderen voor een kaartje, ditmaal voor haar kleine zusje..

Jona

Voor de papa en mama van Jona heb ik ook 2 kaartjes uitgewerkt. Het was namelijk een grote verrassing of het een meisje of een jongen zou worden.

Kate

De papa en mama van Kate wilden graag een fotokaart, maar dan wel eentje met de ‘informatie’ foto aan de binnenkant. Het moest een combinatie met hout worden namelijk.

Livia

Begin dit jaar werd ik benaderd door de papa en mama van Liviya. Ze wonen voor een paar jaar in Rusland, maar zouden rond de geboorte in Nederland zijn. Of ik hun geboortekaartje wilde ontwerpen..

Lucas

Tijdens het overleg voor de kaart van Lucas kwam ik achter dat ze geen standaard kaartje zochten.. Dan ben je bij mij aan het juiste adres ūüôā

Luna

Vaak kennen mensen mij via via en komen zo bij me terecht voor het maken van een kaartje. Maar als mensen wat verder weg wonen (aan de andere kant van het land in dit geval), ben ik toch nieuwsgierig hoe ze mij gevonden hebben..

Lynn

Bij de voorbereiding van dit kaartje kreeg ik een stukje behang van de kinderkamer mee. Daar heb ik de groene details aan de binnenkant van de kaart op gebaseerd.

Maj

Voor het kaartje van Maj wilden de ouders graag een mooie zwangerschapsfoto op de voorkant. Ook mocht grote zus Noa een mooi aandeel leveren. Met een foto én een lief gedichtje werd Maj aangekondigd.

Mika

Het geboortekaartje voor Mika was voor mij de eerste in een serie die heel populair is. Centraal op dit kaartje staat de foto met allerlei attributen erop.

Mila

Fenke, maak jij ook kaartjes voor anderen (Vroeg mijn lieve vriendin)? Uh, ja leuk… Zo kwam ik bij de ouders van Mila terecht. Bijna uitgerekend en op zoek naar een mooi geboortekaartje.

Pom

Lieve, mooie, kleine Pom..

Raff

Wat begon als een vraag over een kaartje dat ze gezien hadden, werd een prachtige opdracht voor kleine Raff.

Rick

De mama van Rick had dit super schattige mutsje gekocht voor de foto. Een om verliefd op te worden..

Senne

Een mooi, lief kaartje voor een mooi, lief meisje. Maar soms loopt het proces net even anders dan gepland. In dit geval lag dit helemaal aan mezelf…

Sofie

Op 1 februari is kleine Sofie geboren. Voor deze kaart mocht ik weer tekenen. Heerlijk!!

Sofie

Sofie is het zusje van Lynn..

Sophie

De papa en mama van Sophie hadden het ‘fotokaartje’ op mijn site gezien en waren hier helemaal weg van. We hebben overlegd en ik heb op basis van hun wensen een opzet gemaakt.

Stef

Stef is onze zoon en voor hem heb ik het allereerste geboortekaartje gemaakt. Het ontwerp, de foto’s het drukwerk. Alles zelf ontworpen en geregeld.

Suus

Tegelijk met mij, was een lieve vriendin van mij zwanger. Het was geweldig om het geboortekaartje voor mooie, kleine Suus te mogen maken.

Suus

De opdracht voor Suus was geweldig! Ik kende papa en mama al, omdat ik ook het kaartje van haar grote zus Kate mocht maken.

Tess

Mijn mooie, kleine nichtje Tess. Het was enorm schrikken toen ze veel te vroeg geboren werd, maar al snel liet ze zien uit welk hout ze gesneden is.

Tess

Tess is de jongste van 3 prachtige meiden.

Thomas

Thomas is het kleine broertje van Evi. Daar mocht ik al eerder een geboortekaartje voor maken. Het is dan zo’n enorme eer dat mensen bij je terug komen bij een volgende zwangerschap..

Tijs

De papa en mama van Tijs wilden een frisse, stoere kaart met een mooie foto er op. Nou, daar ga ik graag mee aan de slag…

Valente

De papa en mama van Valente zijn dol op sprookjes figuren. Daarom was de wens om Tinkerbell op dit kaartje te verwerken.

Yara

Toen ik gevraagd werd om het kaartje voor Yara te ontwerpen, wilden ze ook graag geboortekaartje voorzien van¬†foto’s.¬†

Yse

Toen mooie kleine Yse geboren werd, ben ik diezelfde dag nog op pad gegaan voor de foto’s.