Luna

Vaak kennen mensen mij via via en komen zo bij me terecht voor het maken van een kaartje. Maar als mensen wat verder weg wonen (aan de andere kant van het land in dit geval), ben ik toch nieuwsgierig hoe ze mij gevonden hebben..

In dit geval kwamen de ouders van Luna via Pinterest bij mij terecht. Pinterest is een heel leuk Social Media kanaal om inspiratie op te doen (voor van alles en nog wat).. Ik plaats daar mijn kaartjes en zo kwamen ze bij me terecht. Een opdracht op afstand. Veel heen en weer gemaild, zodat we de basis helemaal naar wens hadden gemaakt. Na de geboorte van Luna snel een afspraak gepland om de foto’s te maken. Lieve, kleine Luna lag heerlijk te slapen en vond alles prima wat we deden. Een super lief meisje. Op de foto ligt ze op een Impala kleedje dat uit Afrika komt. Papa en mama zijn fan van Afrika, dus ook hier is weer een mooie persoonlijke draai gegeven aan het kaartje.

Omdat er ook een kraamborrel georganiseerd werd, heb ik daar direct een opzetje voor gemaakt. Los kaartje bij de geboortekaartjes in en iedereen is in 1 klap op de hoogte van de geboorte én uitgenodigd voor het feestje. Ideaal!

(heb direct wat extra foto’s gemaakt toen ik er toch was <3)..

Kaartje_Luna_01 Kaartje_Luna_012 Uitnodiging kraamborrel_a Luna_02_LR Luna_07_LR