Tijdens het overleg voor de kaart van Lucas kwam ik achter dat ze geen standaard kaartje zochten.. Dan ben je bij mij aan het juiste adres šŸ™‚

Lees meer…

(1)

Abel is het kleine broertje van Jona. Voor Jona mocht ik ook al een mooi geboortekaartje ontwerpen en toen hij geboren werd ben ik naar het ziekenhuis gegaan om foto’s te maken. Abel daarentegen was al heerlijk thuis toen ik foto’s van hem kwam maken. De beide mannen hebben een heel eigen kaartje gekregen. De overeenkomst is dat er een foto op staat, maar de stijl is totaal anders. Voor Jona heb ik een fotokaart gemaakt waarbij de lengte, gewicht en tijd in de foto zelf verwerkt zijn. Voor Abel mocht ik zelf aan het tekenen en is het een letterpress Ć” like kaartje geworden. Beiden geweldig leuk om te doen.

Op het moment dat ik begon met het maken van de foto’s van Abel werd hij wakker en heeft hij ook niet meer geslapen. Zo nieuwsgierig naar wat er allemaal boven hem gebeurde :).
Hij vond het gelukkig allemaal prima en daardoor hadden we een aantal mooie foto’s om uit te kiezen. Op 1 foto had hij een lachstuipje en deze heeft uiteindelijk de kaart gehaald. Zo schattig!

 

https://idee-ontwerp.nl/wp-content/uploads/2017/01/Kaartje-Abel-Pinterest-1024×726.jpg
(0)

Het geboortekaartje dat ik voor Dray mocht maken is een hele speciale. Papa en mama wonen namelijk in Nieuw Zeeland. Voor de bevalling zijn ze een tijdje in Nederland en dat gaf precies genoeg tijd om een geboortekaartje op maat te ontwerpen. Al pratende kwamen een aantal elementen naar voren die ze graag op de kaart terug wilden zien.
– Nieuw Zeeland
– Holland
– Friesland
– Tulpen
– En een mooie foto van kleine Dray zelf

In Nieuw Zeeland runnen zij een tulpen kwekerij. Oer Hollandse producten aan de andere kant van de wereld. Het verwerken van alle elementen in de kaart was een geweldig leuke uitdaging. En wat is Dray een heerlijk mannetje. Hij was lekker aan het slapen tijdens de fotoshoot, waardoor we zelfs wat tulpen bij hem neer konden leggen. Die liefde wordt hem zeker met de paplepel ingegoten!

 


(0)

De papa en mama van Tijs wilden een frisse, stoere kaart met een mooie foto er op. Nou, daar ga ik graag mee aan de slag…

Lees meer…

(0)

Thomas is het kleine broertje van Evi. Daar mocht ik al eerder een geboortekaartje voor maken. Het is dan zo’n enorme eer dat mensen bij je terug komen bij een volgende zwangerschap.. Lees meer…

(0)