Abel is het kleine broertje van Jona. Voor Jona mocht ik ook al een mooi geboortekaartje ontwerpen en toen hij geboren werd ben ik naar het ziekenhuis gegaan om foto’s te maken. Abel daarentegen was al heerlijk thuis toen ik foto’s van hem kwam maken. De beide mannen hebben een heel eigen kaartje gekregen. De overeenkomst is dat er een foto op staat, maar de stijl is totaal anders. Voor Jona heb ik een fotokaart gemaakt waarbij de lengte, gewicht en tijd in de foto zelf verwerkt zijn. Voor Abel mocht ik zelf aan het tekenen en is het een letterpress á like kaartje geworden. Beiden geweldig leuk om te doen.

Op het moment dat ik begon met het maken van de foto’s van Abel werd hij wakker en heeft hij ook niet meer geslapen. Zo nieuwsgierig naar wat er allemaal boven hem gebeurde :).
Hij vond het gelukkig allemaal prima en daardoor hadden we een aantal mooie foto’s om uit te kiezen. Op 1 foto had hij een lachstuipje en deze heeft uiteindelijk de kaart gehaald. Zo schattig!

 

https://idee-ontwerp.nl/wp-content/uploads/2017/01/Kaartje-Abel-Pinterest-1024×726.jpg
(0)

Begin dit jaar werd ik benaderd door de papa en mama van Liviya. Ze wonen voor een paar jaar in Rusland, maar zouden rond de geboorte in Nederland zijn. Of ik hun geboortekaartje wilde ontwerpen..

Lees meer…

(0)