Deze hele site staat in het teken van unieke geboortekaartjes. Ik ben ooit begonnen met een kaartje voor onze zoon Stef en dat is me dermate goed bevallen dat ik inmiddels dagelijks met het ontwerpen van geboortekaartjes bezig ben. Alle kaartjes uit deze webshop zijn door mij zelf ontworpen en uitgewerkt. Hopelijk vinden jullie hier jullie perfecte geboortekaartje. Naast de kaartjes uit de webshop maak ik ook heel graag geboortekaartjes op maat. Neem hiervoor contact met me op en we gaan samen aan de slag.

 

 

[ox_list type=”ox_list_simple”]

  • Verdient jullie kleine wonder een uniek geboortekaartje?
  • Ben je er ook klaar mee dat dezelfde kaartjes soms wel 5 keer aan de muur bij de verloskundige hangen?
  • Wil je na de bevalling niet meer hoeven omkijken naar het afmaken en bestellen van jullie kaartje?
  • Wil je niet hoeven nadenken over hoe het werkt met een drukker die jullie kaartjes moet gaan drukken?

[/ox_list]

Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik neem jullie alle zorg uit handen. De kaartjes op deze website zijn uniek, waardoor je nooit exact hetzelfde kaartje 2 keer tegen zult komen.

Daarnaast zorg ik ervoor dat na de geboorte van jullie kleine wonder de gegevens aangepast worden, zodat jullie het enkel nog hoeven te controleren.

Doordat ik contacten heb met een hele goede en betrouwbare drukker, kan ik het complete regelwerk uit handen nemen. Jullie hoeven na de geboorte alleen nog maar te genieten.

[button type=”btn_border” url=”http://idee-geboortekaartjes.nl/product-tag/geboortekaartjes/” target=”” button_color_fon=”#723f32″ ]Naar Webshop[/button]


Met de keuze tussen 3 pakketten is er altijd iets te vinden in de webshop.

Pakket 1 IDee basis: Jullie kiezen een kaartje uit de webshop en leveren evt een zelfgemaakte foto aan.

Pakket 2 IDee plus: Jullie kiezen een kaartje uit de webshop en huren mij in om de foto te komen maken.

Pakket 3 IDee op maat: We gaan samen een kaartje ontwerpen met daarop een mooie foto die ik kom maken.

Afhankelijk van pakketkeuze en oplage zijn de kaartjes al te bestellen vanaf € 1,57 per stuk! Zie ook het volledige prijsoverzicht.


Jullie mogen van mij verwachten dat ik:

[ox_list type=”ox_list_simple”]

  • Jullie vanaf het ontwerp t/m het drukwerk alles uit handen neem => Jullie hoeven alleen aan te geven hoe jullie het kaartje willen hebben. Ik zorg voor de rest.
  • Er voor zorg dat het drukwerk goed en op tijd geleverd wordt bij jullie => Ik heb nauwe contacten met een betrouwbare drukker die snel en goed werk levert. Als we voor 12:00 uur een kaartje bestellen, dan gaat deze diezelfde dag nog met de post mee.
  • De enveloppen ruim van tevoren toe stuur, zodat niet na de bevalling alle enveloppen nog geschreven moeten worden. => Oplage en moment van versturen is altijd in overleg met jullie.
  • Zo snel mogelijk na de bevalling naar jullie toe kom voor het maken van een mooie foto voor op de kaart => mits uiteraard pakket 2 of 3 gekozen is.
  • Jullie vragen en opmerkingen perfect vertaal naar het ideale kaartje => we gaan net zo lang door tot het perfecte kaartje is gemaakt.

[/ox_list]

[button type=”btn_border” url=”http://idee-geboortekaartjes.nl/product-tag/geboortekaartjes/” target=”” button_color_fon=”#723f32″ ]Kaartjes zoeken[/button]